Asociaţia "Copii Pentru Cristos" –

„Pe El Îl propovăduim noi, şi sfătuim pe orice om (copil), şi învăţăm pe orice om (copil) în toată înţelepciunea, ca să înfăţişăm pe orice om (copil) desăvârşit în Hristos Isus.”

» Coloseni 1:28

INSTRUIRE OCTOMBRIE 2014

Postat la 24 octombrie - 2014 : Fara mesaje

După o vară plină de provocări și binecuvântări, în care sute de copii au învățat despre cum să-și zidească viețile pentru Dumnezeu, urmând exemplul lui Neemia, am reînceput activitățile de instruire lunară a învățătorilor de copii, din biserici și cluburi biblice.

În 11 octombrie a avut loc prima întâlnire cu cei interesați să ducă Cuvântul lui Dumnezeu la copii. Gazda întâlnirii noastre a fost Biserica Baptistă Betel. Mulțumim bisericii pentru ospitalitatea și ajutorul acordat pentru toți cei aproximativ 80 de participanți. Cei care participă la instruirile noastre sunt de vârste diferite, unii începători, alții cu mai multă experiență. Cu toții am fost încurajați și motivați să ne închinăm lui Dumnezeu prin slujirea noastră. Ca și invitați am avut pe Stuart Collins și Robert Hamilton, pastor la biserica Deeside, Aberdeen, din care au venit Wilma și Harry.

Toamna aceasta am continuat Viața lui Moise, volumul II, iar ca ajutor pentru învățători am oferit materiale legate de acest subiect: informații generale pentru fiecare lecție, informații despre predarea versetului și versetele vizualizate la fiecare lecție, lecții cu obiecte: Cuvântul lui Dumnezeu are putere, Cele zece porunci –cu imagini și informații, jocuri: la lecția Cuvântul lui Dumnezeu are putere, Pași prin credință sau necredință, cântec vizualizat: Cuvântul, apoi lecțiile cu versete și activități lucrate special pentru grupa Preșcolarilor.

Ne rugăm ca Dumnezeu să facă aceste întâlniri folositoare pentru extinderea Împărăției Lui printre copii.