Asociaţia "Copii Pentru Cristos" –

„Pe El Îl propovăduim noi, şi sfătuim pe orice om (copil), şi învăţăm pe orice om (copil) în toată înţelepciunea, ca să înfăţişăm pe orice om (copil) desăvârşit în Hristos Isus.”

» Coloseni 1:28

a. Instruiri – învățarea și instruirea constituie o mare parte a lucrării. Pe parcursul anului, în Arad și în împrejurimi, lideri tineri sunt instruiți pentru a duce mesajul Evangheliei la copiii care se întâlnesc săptămânal în case pentru cluburi biblice.  În felul acesta învățătura bibliei este dusă la copii care altfel nu ar avea ocazia de a auzi despre Isus Cristos.

b. Tabăra Vârfurile – în zona de est a județului Arad s-a construit un centru creștin modern care este folosit pentru organizarea de tabere pentru copii și ca și centru de instruire pentru lucrarea de evanghelizare printre copii. Pe parcursul verii sunt organizate … (citește tot).

c. Cluburile biblice – sunt întâlniri săptămânale în case pentru o oră. În felul acesta învățătura bibliei este dusă la copii care altfel nu ar avea ocazia de a auzi despre Isus Cristos.

d. Cluburile de 5 zile – sunt organizate în aer liber, de obicei în Săptămâna Mare, în diferite locații din Arad și din împrejurimi.

e. Ajutorul umanitar – se concretizează prin haine și alimente pentru cei în nevoi și periodic ajutor financiar pentru studenții creștini care lucrează pe parcursul anului împreună cu asociația.
Două magazine de haine second hand, dar de bună calitate cu prețuri rezonabile, susțin, parțial, lucrarea asociației dar și ajută oamenii în nevoie.